ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα του Primavera Studios δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει την ελεύθερη έκφραση της ψυχής και του σώματος, μέσα από τις τέχνες (art therapies).

Ειδικότερα, η χοροθεραπεία, η μουσικοθεραπεία, η δραματοθεραπεία, η παιγνιοθεραπεία και η θεραπεία μέσω εικαστικών βοηθάει στην συμβολική αναγνώριση μοτίβων και συμπεριφορών.

Μέσα από την έκφραση του σώματος, της μουσικής, της ζωγραφικής κ.τ.λ., μπορούμε και αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε καταστάσεις.

Κατά συνέπεια είμαστε σε θέση να εξελιχθούμε προς τον καλύτερό δυνατό μας εαυτό.

Το Primavera Studios με τη βοήθεια ψυχοθεραπευτών, μουσικών, δασκάλων, χορευτών και ειδικά καταρτισμένων ατόμων στα art therapies, ενθαρρύνει τον ασκούμενο να εκφραστεί, να εκτονωθεί, να γνωρίσει και ακόμη να αλλάξει κομμάτια του εαυτού και της ψυχής του.

Ονομάζομαι Τρώντσου Μαρία και είμαι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη.
Η ενασχόληση μου με το χορό ξεκίνησε από τα 12 με μοντέρνο (Modern-Jazz), ενώ πλέον ασχολούμαι και με κλασσικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό.
Στην ηλικία των 16 αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χορό και τη διδασκαλία.
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου και μοντέρνου χορού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (Αγγλια).
Επίσης, έχω συμμετάσχει σε διαγωνισμούς χορού στην Ελλάδα, τόσο σε ομαδικο, όσο και σε ατομικό επίπεδο.
Από επαγγελματικά πτυχία, κατέχω το Intermediate του συστήματος της ISTD στο μοντέρνο χορό, ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζομαι και για τα επόμενα.
Είμαι επίσης απόφοιτη του τμήματος διατροφής και διαιτολογιας, ενώ ταυτόχρονα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στην Ψυχοδιαιτολογία.

Αγαπώ πολύ την τέχνη του χορού και για αυτό θέλω να την μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους, ενώ παράλληλα εξελίσσομαι και η ίδια!

Ονομάζομαι Εύδη (Ευδοξία) Τσουρέκα και είμαι ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στην ψυχοθεραπεία μέσω τεχνών. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν στις Θετικές Επιστήμες (BSc Μαθηματικό) και MSc Οπτική και Όραση.

Ωστόσο, συνέχισα τις σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας της Ιταλίας (University Marconi) και MA Art therapies, Dance Movement Psychotherapy.

H αγάπη μου για τον άνθρωπο και την συμπεριφορά με ώθησε από πολύ μικρή ηλικία να διαβάζω και να παρατηρώ τις σχέσεις, το σώμα, τη γλώσσα του σώματος και τη λεκτική ή μη λεκτική επικοινωνία.

Όπως όλοι και εγώ έχω υπάρξει σε περιόδους δυσκολίας της ζωής μου. Έπειτα από προσωπική εξέλιξη και αυτογνωσία κατέληξα ότι με την αγάπη και τη συγχώρεση μπορείς να καταφέρεις αυτά που επιθυμείς.

Έχω παρακολουθήσει κλασσικό και σύγχρονο χορό τόσο με το αγγλικό σύστημα ISTD όσο και με το ρώσικο Vaganova. Κάνω τάνγκο στον ελεύθερο μου χρόνο και παίζω μπριτζ.